kartene-na-steniОпитните специалисти от фирма „DESTROY“ – Кърти Чисти Извозва, предлага качествено и точно демонтиране на носещи стени, без да нарушават структурата на конструкцията и професионално почистване след къртенето, както и извозване на отпадъците до сметище.

Стандартните апартаменти с ниски тавани, тесни кухни, тесни и дълги коридори бяха набързо издигнати в онова време, и такова оформление може да не отговаря на изискванията на някого – основната задача беше да се даде на хората  достъпни жилища възможно най-скоро. Но сега хората искат да закупят апартаменти, които да отговарят на вашия вкус. За да направите това, трябва да направите качествен ремонт, реконструкция, извършване на демонтаж на ненужни прегради, които не отговарят на естетиката  на собствениците.

Ако решите да направите реконструкция на апартамента и трябва да демонтирате поддържащите стени, за да направете чисто разрушаване на преградните стени, се доверете на нашата  компания „DESTROY“.

Къртене на стените

Провеждане на работата по къртене на стените, трябва да се разбере, че това е потенциално опасна работа, защото целостта на структурата е нарушена. В допълнение, при демонтаж на стените, може да е необходимо да се прехвърлят кабели, а в някои случаи и на отоплителната система или тръбопровода. При поръчка на услуги, свързани с демонтаж, трябва да знаете кои стени в апартамента са носещи и кои играят ролята на прегради. Това може да помогне да се определи дали демонтажа на стените е възможно изобщо.

И разбира се, трябва да се помни, че разрушаването на преградите и разрушаването на носещите стени (по-специално) изискват многобройни одобрения.

Свържете се с нашата компания, а експертите ще ви кажат какви са изискванията към демонтажа на стените.

След получаване на предварителна заявка, ще изпратим специалист, който ще извърши необходимите измервания и ще изчисли стойността на работата.

След това нашите квалифицирани инженери ще създадат проект и ще го съгласуват със съответния орган.

Разрушаването на стените се извършва от компетентни и опитни майстори, които използват съвременни инструменти. В резултат на това демонтажът ще се извърши правилно, с минимални шумови и ударни натоварвания.

Всички отпадъци, които ще останат след приключване на работата, ще бъдат премахнати от съоръжението. По време на разрушаването на голям брой структури нашата компания ще осигури камион, който да изхвърля отпадъци на депо.

Разрушаване на прегради

Много често разглобяването на прегради е необходимо, когато се планира отново пространството, предназначено за офис. Най-популярната и модерна форма на организация на работата на служителите в офиса е „отворено пространство”.

За да я създадете, е необходимо да се елиминират част от „пречещите“ стени. Това, разбира се, не е толкова трудно, колкото разрушаването на носещите конструкции, но тези работи изискват и точност, тъй като съществува риск от повреда на тавана и пода. Въпреки, че не е страшно за структурата на самата сграда, тя ще изисква допълнителни разходи за ремонт – и това, разбира се, не е необходимо за никого.

На кого да поверя демонтажа на стените?

Модерният строителен пазар осигурява голям избор от фирми, които предоставят услуги за демонтаж на стени. Но не всеки може да извършва тези работи с високо качество и в пълно съответствие със строителните норми.

Нашата компания гарантира изпълнението да е качествено и в съответствие с всички изисквания. Имаме всички основания да твърдим това, защото:

Ние използваме доказани методи за разрушаване и демонтаж на преградни стени и за разрушаване на носещи стени по време на мащабно реконструкция. В същото време, ние веднага определяме цената на работата и точно спазваме определената времева рамка.

Можете да се уверите, че трябва да си сътрудничите с доброжелателни и учтиви специалисти от първите минути на телефонна комуникация. Подхождаме към решаването на задачите, зададени от клиента индивидуално.

В работата си използваме нови технологии и модерно оборудване, без да отслабваме конструкцията на сградата.

Демонтажът се извършва само от опитни майстори. След разрушаването на стените събираме боклука и го изнасяме за рециклиране.

Ние предлагаме на клиентите достъпни цени. В същото време спестяванията се постигат единствено чрез намаляване на некритичните разходи: Потреблението на горива и смазочни материали и електроенергията, финансовата оптимизация на покупката на инструменти – всичко това намалява разходите за ремонт.

Ние предлагаме нашите услуги ежедневно, така че можете да изберете удобно време за работа.

Всички нови клиенти постоянно се обръщат към нас, които ни препоръчват на своите приятели, защото са доволни от качеството на нашата работа.

Цените на услугите за демонтаж на стени

Цените за услуги за разрушаване на стени се определят в зависимост от няколко фактора. Така че е невъзможно да се изчисли точно, без да се отиде на място и индивидуална оценка. Свържете се с нашата компания, за да получите необходимите съвети и ако се интересувате от работа.