Качествено къртене на кухня и кухни в София на най-изгодни цени

Цялостни услуги за къртене и разбиване на кухня в София

  • Къртене на преградни стени от бетон

  • Изкъртване на стари кухненски шкафове

  • Премахване на стари електроуреди от кухнята

  • Къртене на замазка и плочки в кухня

  • Демонтиране на кухненска мивка и висящи шкафове

  • Извозване на отпадъците до сметище с включени сметищни такси

Как протича процесът на къртене на кухня?

Професионално къртене и извозване на кухня в София

изкъртена кухня в софияТрябват ви спешно специалисти за събаряне на стара сграда, при подготовка за основен или частичен ремонт вкъщи, на вилата, в административна или производствена база, в столицата или покрайнините – ние сме на ваше разположение, бързо, срочно и на преференциални цени!.

Ние сме „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва услуги на територията на цяла София. Имаме повече от 25 години в къртенето на стени, бани, плочки, тухли и всичко друго! Ако не ви харесва съвременният интериорен дизайн на кухнята във вашия дом, може да ни потърсите. Вашето намерение ще изисква нашите умения и знания за къртене на кухня.

Защото от много години нашата фирма премахва старото, за да даде път на новото. Ние ще демонтираме от кухнята ви старите вградени уреди или изхабени СКШ-та, ще изкъртим плочки и настилки и ще почистим помещението до пълна готовност за осъществяване на вашата нова стилна кухня. И тъй като такива отпадъци не се изхвърлят в общинските контейнери – със собствен транспорт ще извозим строителните отпадъци до законно сметище.

Да къртим кухня е едно от най-честите повиквания за нашите специалисти, можете спокойно да ни поверите тази задача. Натрупали сме много опит по къртене, чистене, извозване на всякакви строителни материали и отпадъци не само в София, а и в цялата страна. При нас ще намерите най-подходящите за вашия бюджет цени, промоционални пакетни услуги, по договаряне при големи по обем поръчки. Ние премахваме старото, за да дадем път на новото и да сбъднем вашите  мечти. Ние демонтираме от старата ви кухня излишните стари, вградени уреди или изхабени СКШ-та, ще изкъртим плочките и настилката, ще почистим помещението до пълна готовност за осъществяване на вашата нова стилна кухня.

Работим прецизно и сме много внимателни, когато става дума за къртене на кухня, защото един лош ход може да ни струва много скъпо. Така че ние сме предпазливи по време на всички операции по проекта. В продължение на толкова много години правим това, ние не сме имали нито един инцидент.

Истински професионалисти в къртенето на кухня в София.

Цени за къртене на кухня в София

Супер изгодни цени за къртене на кухня

Всички цени за къртене на кухня в София се договарят предварително по телефона или след оглед. Няма как да дадем фиксирана цена, тъй като има огромно значение от квадратура, материали и т.н.

В случай, че искате да направите още допълнителни дейности  по къртенето на кухнята и мислите, че ние ще се справим професионално, може да получите много по-добра сделка, отколкото да направите тези дейности поотделно. Очевидно, колкото повече работим за Вас, толкова по-гъвкаво може да бъде и ценообразуването. А най-голямата отплата е, че ще можем да ви помогнем да осъществите вашите мечти.

След завършване на работа ни, ние  не изхвърляме в общинските контейнери – ние предлагаме собствен транспорт, с който ще извозим строителните отпадъци до законното сметище. Да къртим кухня е едно от най-честите повиквания за нашите специалисти, можете спокойно да ни поверите тази задача.

Нашият екип от професионалисти ще извършат професионално събаряне и корекция, независимо от материала на стената – тухла, бетонни панели, каменна зидария, пенобетон, интериорни прегради и други. Доверете се на специалистите от кърти-чисти-извозва в София, за да сте сигурни, че задачата ви ще бъде изпълнена по най-добрия начин.

Ние сме  „DESTROY“ – Фирма за Кърти Чисти Извозва услуги на територията на цяла София. Предлагаме качествени услуги и разполагаме с добри професионалисти!
Затова не се колебайте – наберете телефона и ни потърсете! Ние ще се отзовем сега!

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА