Къртене на тухли в София – Къртене на тухлени стени

къртен на тухли

Къртенето на тухли е една от основните къртачни услуги, които се предлагат на пазара на строителни дейности. Тя се предлага, обикновено, с почистване и извозване. В тази статия ще ви разкажем за вида услуга, къртене на тухли, както и за  цените, на които тя се предлага.

Кого да изберете?

Потърсете фирма с дългогодишна история, която няма да ви излъже. Доверете се на опита в строителството и проучете добре историята на компанията, която наемате. Добре е фирмата, която ангажирате с вашия ремонт, да има техника, с която да извърши дейностите, за които сте я избрали и повикали. Също да има опит в събарянето на стени, огради, керемиди.

Услугата

Къртенето обикновено се извършва с машини. Те са специални, къртачни и са в набора от инструменти на всяка сериозна фирма. Разбира се, при необходимост, къртенето може да се извърши и ръчно. Както споменахме, често услугата за къртене на тухли, е комбинирана с почистване и извозване.

Ако не намерите фирма, която да почисти и извози, може да се обърнете към друга компания, която предлага тези услуги. Погледнете други статии на сайта ни, за се запознаете с този тип компании.

Тухлите са здрав материал. Затова не бива да бъдат подценявани. Трябват ви хора с познания за тухлени стени, които лесно могат да постигнат резултати в премахването на конструкции (стени, зидария).

Къртим тухли, безкомпромисно. Няма тухлена стена, която да не можем да разбием!

Цени за къртене на тухли в София

Супер изгодни цени за къртене на тухли и тухлени стени

Къртене на тухли цена

1,90лв.кв.м.
  • най-добра цена

Много от цените варират в зависимост от квадратурата на обекта. Правим отстъпки за по-големи обекти.

Изберете най-доброто за вас, като разгледате и сравните оферти, и харесате тази, която отговаря най-много на вашите изисквания. Търсете комплексна услуга или комбинирайте оферти на фирми за къртене, чистене и извозване. Може да свършите част от работата и сами, ако прецените, че ви е по силите и отговаря на бюджета ви. Най-добре се доверете на специалисти при къртенето и внимавайте да не съборите носеща стена.

ударна бормашина за къртене

Свържете се с нас

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД – 0894 222 891

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги с дългогодишен опит и традиции в бранша. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА