къртене-на-подпрозорец-софияСъбарянето на балконния блок е трудна и прашна работа. Ако искате да опитате да го направите сами, тогава е малко вероятно всичко да се окаже по правилния начин, от първия път. Лесно е да го развалите и след това ще трябва да бъде възстановен. Трудно е да свършиш една работа – ще ти трябва опитен майстор. Ако искате да изградите нов отвор за балкон, трябва да притежавате конкретна технология, която да отчита подравняването на конструкцията вертикално и хоризонтално.

Разрушаване на бетонния блок се извършва на 3 стъпки:

  • Вратата се отстранява от пантите, прозорците се изваждат;
  • Рамката се демонтира;
  • Мазилка, уплътнител и уплътняващи компоненти се отстраняват.

За пластмасов профил е необходимо да се отстранят скобите отвътре, дървеният аналог се отстранява с помощта на парчета ножовка, отрязани и извадени с помощта на лома.

След деконструктивната работа е необходимо да се почисти зоната за монтаж на нов балконен блок.

В работата си използват перфоратор, чук,  длето, резачка, метални ножици (ако има фитинги), хидравлична система за потискане на праха, електрическа мозайката (за рязане на дървени рамки).

Редът на работа, след като се свържете с нашата фирма DESTROY. Ние разполагаме с екип от професионални къртачи, предлагащи кърти чисти извозва услуги.

Внимателно проучваме състоянието на конструкцията на балконния блок, за да се прецени обхвата на работата и да се определи от колко къртачи има нужда.

Избира се набор от инструменти, необходими за събарянето. Формира се екип, който пристига в уговореното време.

Използват се перфоратор и длето за справяне със стъклопакета и отстраняване на перваза на прозореца. Удобно е да използвате резачка за бетонния блок. Водоснабдяването ще помогне за намаляване на образуването на прах.

Диамантеното рязане на бетон ще помогне да се справят с материала от стари къщи, когато структурата е направена в съответствие и не са разрешени отклонения в състава на изкуствен камък, както и технологията на неговото производство. Силният бетон не е позволен да бъде разрушен по метода на трошене, което може да причини появата на дълбоки пукнатини в близките конструкции.

Когато в бетона се появят дупки, процесът на демонтиране ще се ускори. Използват се. Прагът се премахва последен, което е граничната зона между външната конструкция и помещението.

В сграда от монолитен тип премахването на гайка няма да окаже значителна промяна в конструктивната структура на къщата. В сглобяема жилищна сграда первазите може да се окажат това, което държи балконната плоча. А разрушаването му е опасно неблагоприятно въздействие.

Къртачите от нашата фирма ще завършат работата до няколко часа. Съсредоточете се върху най-добрите, обадете се по всяко време!